COL·LABORACIONS


Us volem donar a conèixer una de les col·laboracions que realitza AMPA a nivell de poble. Una d'elles és la participació en la taula de ciutadania, creada per fomentar el treball en xarxa i la participació ciutadana en temes relacionats amb la solidaritat, la igualtat, la cooperació i la convivència.
La taula compta actualment amb representants d’entitats de poble com Càritas, Veus Alegres, l’Associació de dones La Violeta, la Comunitat Islàmica, AMPA, Acadip i donants de sang; amb tècnics municipals de la biblioteca i de la regidoria de ciutadania; ciutadanes a títol individual, representants polítics del consistori,com el regidor de Benestar social i Ciutadania i una representant de l’oposició.

Actualment s’està treballant en diversos projectes adreçats a afavorir la convivència entre les diferents cultures del nostre poble.

S'estan posant en marxa diversos projectes, un d'ells "la Maleta viatgera" amb l'objectiu de donar a conèixer les diferents cultures. S'iniciarà el pròxim 17 de Maig 2019, amb una xerrada i exposició fotogràfica sobre Armenia.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada