dijous, 12 de setembre del 2013

MENJADOR ESCOLAR

MENJADOR ESCOLAR
  Tal i com us vàrem dir la setmana anterior, estem intentant organitzar una reunió on vingui un representant del consell comarcal o d´Escolarest per explicar-nos bé com quedaria el servei de menjador dels nostres fills després dels canvis  que ha fet l´empresa Escolarest , que ens ha deixat sense cuinera i només amb dues monitores. Aquest canvi es va avisar només a una setmana de començar l´escola i afecta a diferents centres. Estem contactant també amb altres Ampes afectades. La direcció de l´escola també ens està ajudant molt a intentar recollir informació i parlar amb els responsables. Degut a l´allau de  queixes que estan rebent al Consell Comarcal, es preveu que aquesta setmana vinent puguin haver-hi canvis positius per sol.lucionar l´inquietud que ens han provocat.
   D´entrada també volem que sapigueu que el servei de menjador ja ha començat amb l´inici de l´escola, i les dues monitores que se n´encarreguen ens han transmès un missatge de tranquil.litat perquè els nens estan molt ben atesos  i el menjar de càtering és de bona qualitat.
   Això no treu que és molta feina per elles, i per això segons com es desenvolupi aquesta setmana , prendrem accions individuals i conjuntes amb altres centres per fer sentir la nostra veu i també trobar una bona sol.lució pel nostre menjador. Si arriba aquest cas,  necessitarem la vostra ajuda, pares i mares, que deixeu els nens a menjador o que no , mai se sap, fent pinya per vetllar pels nostres fills.
   Esteu atents al blog on us anirem informant dels canvis o possibles accions.


AMPA ESCOLA GUILLERIES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada